LinkedIn Facebook

BLOGGPOST

Webbshop för digitala affärer

Swisch
Nästa
Föregående
23 april 2018
Twitter

WooCommerce i WordPress är ett fantastiskt verktyg för att få fart på din försäljning digitalt. Produktregister, orderhantering och leverans samt momssatser finns redan där. Det är beprövat och säkert i en WordPressinstallation. På torsdag kommer experterna från Krokedil till Västerås och pratar checkout för Klarna.

Krokedil utvecklar checkout-moduler till WordPress / WooCommerce. De har lång erfarenhet av att skapa utökningar till WordPress för en smidig kundupplevelse.

På den kostnadsfria träffen WordPress Meetup Westeros den 26:e april träffas vi för att prata checkout med Klarna. Vi pratar också om vad träffarna betyder för den öppna gemenskapen kring verktyget WordPress. Träffen är öppen för alla men du behöver anmäla dig via Meetup.com. Gör det idag för att säkra din plats!

 

Swisch

Hur man installerar och kommer igång med Klarna Checkout i sin webbutik

Elseif AB är placerat i Mälardalen och har kunder kring Stockholm. Vi arbetar med tjänster och produkter för digitala, redaktionella system. Utgångspunkten för våra leveranser startar i öppenhet där öppen källkod eftersträvas där det är möjligt.

Code

Kategorier

Elseif AB

(besök oss på)
Sigurdsgatan 23
721 30 Västerås

 

E-post: [email protected]
Telefon: 070 - 303 22 03