LinkedIn Facebook

BLOGGPOST

Lägg till filter i Papi

Swisch
Nästa
Föregående
13 december 2015
Twitter

Idag var det dags för en liten och enkel pull request till Papi.

Papi är ett plugin för att skapa sidtyper utöver posttyper i WordPress. Ett bra plugin som ger dig en dimension extra i CMS:et.

I detta fall handlade det om ett lägga till ett enkelt filter i ett mall-anrop. Vi pratar alltså om en rads tillägg inuti en befintlig funktion. Enkelt! Men…

Papi är vältestat genom att det finns många olika test på koden. Ett test per funktion. Varje test rullar genom flera olika versioner av PHP så att vi vet om den kod som adderas inte bryter olika maskinuppsättningar. Papis sida hos Travis för testningarna kan du se här.

Det test som lades till för denna enkla rad med kod var dock flera rader. Förhoppningsvis gör det att den lilla kodförändringen som vi lade till kommer att finnas där för våra funktioner även i framtiden.

Spana på repots tester och hur det hela är uppsatt med Travis. Snyggt, tycker vi!

papi-test

 

 

Swisch

Ledord för oss är respons, nyfikenhet, affärsförståelse och kvalitetsinsatser.

Elseif AB är placerat i Mälardalen och har kunder kring Stockholm. Vi arbetar med tjänster och produkter för digitala, redaktionella system. Utgångspunkten för våra leveranser startar i öppenhet där öppen källkod eftersträvas där det är möjligt.

Code

Kategorier

Elseif AB

(besök oss på)
Sigurdsgatan 23
721 30 Västerås

 

E-post: [email protected]
Telefon: 070 - 303 22 03